İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Concertgebouw Oda Orkestrası Nil Kocamangil ile CRR’de Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Hollanda’daki dünyaca ünlü Kraliyet Concertgebouw Orkestrası üyelerinden oluşan Concertgebouw Oda Orkestrası, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda İstanbullularla buluştu. Türkiye turnesi kapsamında ikinci konserini veren olan ünlü orkestraya Çellist Nil Kocamangil solist olarak eşlik etti. İlginin yoğun olacağı düşünülen etkinliğin organizasyonunu ise aynı zamanda orkestranın da menajeri olan, Türkiye’nin ilk ve lider uluslararası klasik sanatçı menajerliği şirketi LocksBridge üstlendi.

Dünyanın en önemli orkestralarından biri olan Concertgebouw Oda Orkestrası, Türkiye turnesi kapsamında 20 Ekim Çarşamba günü İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne aldı. Çellist Nil Kocamangil solistliğinde konser veren olan ünlü orkestra, ilginin yoğun olduğu Ankara’daki konserin ardından ikinci defa bir Türk solist ile beraber çaldı. Türkiye’nin ilk uluslararası klasik sanatçı menajerliği şirketi LocksBridge tarafından organize edilen etkinliğe sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

“SANATÇILARIMIZA YENİ MECRALAR YARATMAYI HEDEFLİYORUZ”

Türkiye’nin ilk ve lider uluslararası klasik sanatçı menajerliği şirketi LocksBridge kurucularından Onur Tahmaz, Türk klasik müzik sanatçılarına var olabilecekleri yeni mecralar yaratmayı hedeflediklerini belirterek, “LocksBridge olarak Türk sanatçıları ve Türkiye sanat kurumlarını etken hale sokmak ve uluslararası camiada sanatçılarımızı görülebilir olması için çabalıyoruz. Böylece sanatçılarımız yeni mecralarda üretmeye, eserleri dinleyicilerle buluşturmaya fırsat bulacak, sanat daha erişilebilir hale gelecek” diye konuştu.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir