İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergisi “Masa”, Okurlarına Veda Etti

Yaklaşık yedi yıldır kültür, sanat ve edebiyat alanında yayıncılığını başarılı bir şekilde sürdüren Masa dergi, okurlarına veda ettiği son sayısında Aysel Gürel’le renkli bir kapanış yaptı.

Aysel Gürel dosyası şairin yaşam öyküsünü, kızı Müjde Ar’ın annesini anlattığı söyleşiyi ve dostları Sezen Aksu, Selda Bağcan, Müjdat Gezen, Garo Mafyan ve Zülfü Livaneli’nin yazılarını içeriyor.

Aysel Gürel’in şarkı sözleriyle okuruna seslenen Masa’nın bu sayısındaki manifestosu: “Hani bir acı yel savurdu, Yürekler son defa vurdu…” oldu.

Dergi Yazarlarından Okurlara Veda

Masa derginin sabit yazarları Gürgen Öz, Nihan Kaya, Yiğit Güralp, Hakan Akdoğan gibi isimler de yazılarında okurlarına kültür, sanat ve edebiyat dergiciliğine karşı deneyimlerini ve yayın süreçlerini noktalama serüvenlerini anlattı.

Yiğit Güralp yazısında, “Allah sizi inandırsın, vedamız artık dayanamadığımızdan değil. Okuyup yazmaya dair hayallerimiz bu coğrafyaya dar geldiğinden,” diye not düştü.

Masa’nın Veda Mesajı

Aysel Gürel’i konuk ettiğimiz bu sayı, Masa derginin son sayısı. Bize bugüne kadar yaşattığı her başarı ve yol arkadaşlığı için okurlarımıza çok teşekkür ederiz.

En büyük teşekkür de yazarlarıyla Masa’yı var eden tüm yazarlarımıza. Bunca krize gebe bir ülkede, bu kadar uzun zaman boyunca süreli yayıncılığı ayakta tutabilme kabiliyetini gösterdikleri için gururluyuz. 

Biz Masa dergideki yayıncılığımızı sonlandırma kararı aldık. Ama birçoğumuz yeni projelerle yine sizlerle buluşmaya devam edeceğiz.

Süreli yayıncılığı yaşatmaya gayret eden tüm meslektaşlarımıza başarılar dileriz.

Masa Dergi  

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir