İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arter’de Çevrimiçi Buluşmalar Nisan’da da Devam Ediyor

Çağdaş sanat müzesi Arter’in çevrimiçi rehberli turları, Nisan ayında da her Pazartesi 19:00–20:00 saatleri arasında düzenleniyor. Katılımcıları sanat etrafında düşünmeye teşvik eden çevrimiçi turlarda Arter’in sergi rehberleri, farklı temalar etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini yoruma açıyor. Sınırlı sayıda katılımcıyla ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen turlara katılmak için turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

Ziyaretçilerini gerekli sağlık önlemleriyle ağırlayan Arter’in Öğrenme Programı kapsamında sunduğu etkinlikler sergileri ve yapıtları çevrimiçi ortamda katılımcıların yorumuna açmaya devam ediyor.

Arter’in çevrimiçi rehberli turları, katılımcıların yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamalarını teşvik eden bir yaklaşım benimsiyor. Ekranlar aracılığıyla buluşulan bu turlarda, Arter’in sergi rehberleri her hafta farklı bir tema etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini katılımcılarla paylaşıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli turlar 5, 12, 19 ve 26 Nisan 2021 Pazartesi günleri 19:00–20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi turlara katılmak için etkinlik tarihinden önce turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak yeterli.

Bilgi için: arter.org.tr

Görsel:

Gökcisimleri Üzerine
Küratör: Kevser Güler
Sergiden yerleştirme görüntüsü, 2020
Fotoğraf: flufoto

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir