İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arter’de Çevrimiçi Rehberli Turlar Temmuz Ayında da Devam Ediyor

Çağdaş sanat müzesi Arter’in çevrimiçi rehberli turları, Temmuz ayı süresince her Cuma saat 18:30’da ücretsiz olarak düzenlenmeye devam ediyor. Sanat etrafında buluşmanın birleştirici gücüne odaklanan turlar, belirli temalar etrafında oluşturulan farklı eser seçkilerini rehber eşliğinde sunuyor. Çevrimiçi rehberli turlara katılım sağlamak için turlar@arter.org.tr adresine mail gönderip rezervasyon yaptırmak yeterli.

16 Haziran 2020 itibarıyla kontrollü olarak yeniden ziyarete açılan çağdaş sanat müzesi Arter, çevrimiçi ortamda düzenlediği etkinliklerini de sürdürüyor.

Arter çevrimiçi rehberli turlarında, katılımcıların yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamalarını teşvik eden bir yaklaşım benimsiyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli turlar, 3, 10, 17 ve 24 Temmuz 2020 Cuma günleri 18:30–19:15 saatleri arasında gerçekleşecek.

Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak adına sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen turlara katılmak için bu tarihlerden önce turlar@arter.org.tr adresine mail gönderip rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Bilgi için: arter.org.tr

Adres: Irmak Cad. No: 13 Dolapdere Beyoğlu 34435 İstanbul

Tel: 0212 708 58 00

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir