İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arter’de Her Hafta Farklı Eser Seçkileri Etrafında Çevrimiçi Buluşmalar Devam Ediyor

Arter’deki güncel sergiler etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turlar, Kasım ayı boyunca her Pazartesi 19:00–20:00 saatleri arasında düzenlenmeye devam ediyor. Her hafta farklı temalar etrafında bir araya getirilen eser seçkilerinin yoruma açıldığı çevrimiçi rehberli turlar, katılımcılarını sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik ediyor. Sınırlı sayıda katılımcıyla, ücretsiz olarak gerçekleştirilen turlara katılmak için  turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak yeterli.

Ziyaretçilerini gerekli sağlık önlemleriyle ağırlamaya devam eden Arter’in, herkesin yaratıcı sürecin parçası olabileceği bir ortamı mümkün kılmayı amaçlayan Öğrenme Programı kapsamında düzenlediği çevrimiçi etkinlikler de sürüyor.

Arter’in güncel sergileri etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turlar, katılımcılarını sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik ediyor. Ekranlar aracılığıyla buluşulan bu turlarda,  Arter’in sergi rehberleri her etkinlikte farklı temalar etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini katılımcıların yorumuna açıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli turlar 8, 15, 22 ve 29 Kasım 2021  Pazartesi  günleri 19:00–20:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi turlara katılmak için etkinlik tarihinden önce  turlar@arter.org.tr  adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

Arter’in fiziksel ortamda düzenlenen turları ise Pazartesi hariç her gün, 13:00  ve  15:00  saatlerinde gerekli mesafe kurallarıyla devam ediyor.

Arter’in güncel programına  www.arter.org.tr  adresinden erişilebilir.

Bilgi için: arter.org.tr

Adres: Irmak Cad. No: 13 Dolapdere Beyoğlu 34435 İstanbul

Tel: 0212 708 58 00

Görsel: Candeğer Furtun

Bacaklar

1994 

Seramik

Fotoğraf: Sena Nur Taştekne (Arter)

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir