İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bostanlı Sanat Galerisi’nde Tasarım ve Sanat Çalışmaları Devam Ediyor

İzmir Bostanlı’da Vectorel Studio Tasarım Atölyesi ile birlikte yer alan Bostanlı Sanat Galerisi; Sanat sohbetleri eşliğinde resim, fotoğraf, illüstrasyon, seramik, metal  vb. heykel sanat eserlerinin evrensel boyutunu ve görselliğini beraberce paylaşıldığı keyifli bir mekan. 5 kasım’da 1. yılını kutlayan galeride bugüne kadar 2 kişisel 7 karma sergi yer aldı.

Kurucular: Kadir Bayar & Özge Mardi Bayar

Sanat eserini meydana getiren plastik düzenin çözümlenmesi olarak değil, aynı zamanda eseri, mekan ve zaman bağlamı açısından değerlendirildiği mekanda; her ay bir veya iki sergi düzenlenmekte. Her ayın ilk çarşamba günü yeni bir sergi açılışına ev sahipliği yapan Bostanlı Sanat’ta; sergi süreleri 15 gün ile 30 gün arası değişmekte. Mekan’da yer alan sergiler profesyonel ve yarı-profesyonel sanatçılara açıktır. Sizler de eserlerinizi Bostanlı Sanat’ta sergileyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken eserlerinizi Tasarımcı ve sanatçılardan oluşan seçici ekibe sunmak olacaktır. 

Hazal Toprak,Özgür Şanlı,Özge Mardi Bayar

Bostanlı Sanat’ta yeralan bir sergi tanıtım videosu:

www.instagram.com/p/BxPx8nnlZsz/

Bostanlı Sanat Aynı zamanda MAĞAZA bölümüyle on-line ortamda tüm dünyadaki sanat severlere açık bir sanal galeriye sahiptir. Mağaza bölümü için eserlerinizin fotoğraflarını, boyutları, teknik detay ve açıklamalarını, kısa biyografinizi göndererek, sanatçı sözleşmesini imzalayarak başlayabilirsiniz. #BostanliSanat Yurt içi ve yurt dışında sizin ve eserlerinizin tanıtımlarını yaparak sizi sanatseverlerle buluşturur. Bostanlı Sanat Mağaza bölümünde yer almak ücretsizdir. Burada yer almak için Sanat danışmanlarına sunduğunuz eserlerin onaylanması yeterlidir. 

bostanlisanat.com/magaza/ 

Adres-İletişim Bilgileri

Cengiz Kocatoros Sokak, No.27/B Bostanlı, Karşıyaka – İzmir

Tel. 0541 857 8137 

www.bostanlisanat.com

www.instagram.com/bostanlisanat

Sanatçı: Merve Coşkan

Mekan Fiziksel  Bilgileri

Galeri, zemin katı galeri ve aynı zamanda workshop etkinliklikleri yapılan, üst katı ofis olarak kullanılan iki farklı dairenin birleştirilip yeniden ele alınmasıyla oluşmuş 150m²’lik bir mekandır. Galerinin giriş katında sergi mekanına ek olarak tasarlanmış, ufak bir mutfak ve üst katta tuvalet ise apartmanın ana merdivenin altında kalan basık alanda çözülmüştür.

Galeri ana mekanı brüt beton zemini, siyah duvarlarıyla farklı disiplinlerdeki sanat eserlerinin sergilenmesine olanak sağlayabilmek adına oldukça yalın bir dille oluşturulmuştur. Eserlerin boyutlarına göre düzenlenebilen askılıklar ve aydınlatmalar mevcut.

*En üstteki tablo Ressam Murat Güney’e aittir.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir