İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CoolBitX ve sanatçı Melek Anqi’den Web3 Marka İşbirliği: “CoolWallet x HIROMITA”

Küresel FinTech şirketi CoolBitx, görsel sanatçı Melek Anqi ile marka işbirliğini duyurdu. Melek Anqi’nin sevilen HIROMITA karakteriyle hazırlanan özel NFT koleksiyonu, şirketin yeni “CoolWallet HOT” dijital cüzdanının tanıtım kampanyasında yer alacak.

Sanatçı Melek Anqi, blokzincir alanındaki inovasyonlarıyla ödül kazanmış küresel FinTech şirketi CoolBitX ile özel bir anlaşmaya imza attı. Kredi kartı büyüklüğündeki dünyanın ilk “soğuk” mobil donanım cüzdanını yaratan CoolBitX, yeni “sıcak” dijital cüzdanı CoolWallet HOT’ın tanıtım kampanyasını, Melek Anqi’nin sevilen “HIROMITA” karakteriyle oluşturduğu özel bir NFT koleksiyonuyla duyurdu.

Bu NFT marka iş birliği, ilgi uyandıran marka hikayeleri anlatmak ve müşteri bağlılığı yaratmak için Web3 teknolojilerinin, özellikle NFT kullanımının yeni bir yorumu olarak kültür, sanat, finans ve teknolojiyi bir araya getiriyor.

“CoolWallet x HIROMITA by Melek Anqi” koleksiyonu, Tayvan kökenli Türk sanatçı Melek Anqi’nin Tayvan’daki çocukluk deneyimlerinden, çizgi roman sevgisinden ve Asya kültüründe çatılara yerleştirilerek evi koruyan “kiremit kedisi” heykellerinden ilham alan, sevilen HIROMITA karakterini içeriyor. Bu tuhaf ve oyuncu kedi, Melek Anqi’nin yorumuyla içimizdeki boşluğu yiyen ve hayatımıza sevgi ve zenginlik katmaya çalışan bir modern karaktere dönüşüyor.

“CoolWallet x HIROMITA” NFT koleksiyonunda CoolWallet kullanıcılarının kazanabileceği, satabileceği veya hediye edebileceği toplam 10 benzersiz HIROMITA sanat eseri bulunuyor. HIROMITA NFTsine sahip olan kullanıcılar hem bir NFT (Non-Fungible Token / Nitelikli Fikri Tapu) sanat eserine, hem de bu NFT’ye tanımlanmış ayrıcalıklara sahip olacaklar. Her HIROMITA NFT, başlığı tarafından yansıtılan, Wholehearted (İçten-Kendi Gibi), Passion (Tutku), Clarity (Netlik), Joy (Coşku), vb. gibi farklı bir temayı işliyor. Hayatlarında bu temanın bir hatırlatıcısı olmasının yanı sıra, her bir HIROMITA NFT, CoolWallet kullanıcıları için özel avantajlar sağlayacak. CoolWallet şirket sözcüsü Ita Tsai, sanatçı ile işbirliği hakkında: “Melek Anqi’nin sanatı, kişiliği gibi parlak ve renkli, bu da birlikte çok yaratıcı işbirlikleri için beyin fırtınası yapmamızı sağladı. Sanatçılarla birlikte çalışmak ve onların yaratıcı süreçlerini yakın bir etkileşimden öğrenmek harika bir süreç.” sözlerini paylaştı.

CoolWallet, Ocak ayında HIROMITA ile başlattığı genel CoolWallet HOT tanıtım kampanyası dışında, kültürel önemi olan dönemlere özel kampanyalarında da HIROMITA’nın hikayesinden yararlanıyor. En son yürüttüğü “HIROMITA sizde neyi ateşleyecek?” adlı Ay Yeni Yılı (Lunar New Year) sosyal medya kampanyasının bir parçası olarak şirket bazı HIROMITA’ları kullanıcılara hediye ediyor. Bu koleksiyondan bir HIROMITA NFT sanat eserine sahip olmak için CoolWallet’ın Twitter hesabını ziyaret etmenizi öneririz.

Marka ve Sanatçı İşbirlikleri Web3’e Taşınıyor


“CoolWallet x HIROMITA by Melek Anqi” adı verilen özel NFT koleksiyonu ile sanat, müşteri bağlılığı ve teknoloji çok-kültürlü bir sentezle bir araya geliyor. CoolBitX ve çağdaş sanatçı Melek Anqi arasındaki işbirliği, topluluk oluşturmak ve marka bağlılığı güçlendirmek için Web3 teknolojilerini kullanma yönündeki yükselen trendin son örneği olarak karşımıza çıkıyor. NFT’ler, markalara ilgi uyandıran hikaye anlatımı yoluyla insanları ortak ilgi alanları aracılığıyla birbirine bağlamanın derin bir yolunu sunuyor. Bu yöntemle markalar, insanların marka çatısı altında diğer kullanıcılar ve markayla etkileşime geçebileceği topluluklar yaratmayı amaçlıyor.

Sanatçı Melek Anqi: “İlgi çekici hikayesi olan NFT sanat eserleri, markalara, sanatın gücü, ortak ilgi alanları ve kültürel deneyimler yoluyla insanlarla bağlantı kurabilme olanağı tanıyor. CoolBitX ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, Web3 teknolojileriyle insanların, sanatçıyla, markayla ve birbirleriyle etkileşim kurabilecekleri anlamlı bağlar oluşturabileceğinin bir örneği.” sözleriyle koleksiyonla ilgili düşüncelerini ifade etti.

HIROMITA NFT’sine sahip olmak, özgün bir sanat eserine sahip olmanın yanı sıra, CoolWallet’in özel Discord’una ve tüm CoolBitX etkinliklerine katılım imkanı ve diğer özel avantajlar elde etmelerine olanak tanıyacak. Bu ekosistem, topluluk üyeleri arasında daha derin bağlantılar ve müşteri bağlılığı oluşturan çeşitli etkileşimlere ve deneyimlere olanak sağlayacak ve bu da nihayetinde markanın kripto varlıkların kitlesel olarak benimsenmesi vizyonuna katkıda bulunacak.

Sizin de Bir HIROMITA’nız Olsun

CoolWallet x HIROMITA, sanat, kültür, finans ve teknoloji dünyalarını bir araya getiren benzersiz ve heyecan verici bir işbirliği. Koleksiyon, sanatçıların daha geniş bir kitleye ulaşması ve markaların takipçileriyle daha derin bir bağ kurması için yeni bir yol sunuyor.

Kendi dijital HIROMITA’nıza sahip olmak için şirketin twitter’ındaki etkinlikleri, sanatçının yaratım sürecini yakından görmek için ise sanatçının instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Melek Anqi, “Hiromita”yı sadece blokzincir üzerindeki kripto sanat eseri olarak değil, fiziksel eser olarak da üretiyor. 2023 yılında HIROMITA, çeşitli malzemelerin dokusuyla boyut kazanarak fiziksel resimler olarak Türkiye’de de sergilenecek.

HIROMITA & Melek Anqi Hakkında

Yarı Türk Yarı Tayvanlı uluslararası sanatçı Melek Anqi Kocasinan (高安琪), canlı renkleriyle dikkat çeken, karışık teknik ve dijital yöntemleri sentezlediği resimleriyle tanınıyor. Tayvan’da ilkokula başlayan, eğitimine Türkiye ve Amerika’da UCLA ve Yale Üniversitesi’nde (MA) devam etmiş olan Melek Anqi, resme ilgisini çocukken ailesiyle yerleştiği Tayvan’da, Çince yazı karakterlerini resim gibi çizerken keşfeder. Küçük yaşta Asya sanatıyla tanışan sanatçı, rengarenk ambalajlar, çizgi romanlar, anime karakterlerle dolu Tayvan’ın görsel popüler kültüründen de etkilendi. Eserleri en son New York’ta ve AB Gallery Korea bünyesinde Contemporary Istanbul’da sergilenen ve çağdaş Asya sanatının dikkat çeken genç temsilcilerinden olan sanatçı, Türkiye, Amerika ve Tayvan arasında ve HIROMITA karakteriyle de sanal evrende (metaverse) çalışmalarını sürdürüyor. Robb Report, Elle, CNA, Anadolu Ajansı gibi çeşitli yayınlarda çalışmalarına yer verilen sanatçı, boya, kağıt, kumaş gibi malzemelerin dokusunu ve insana dairliğini, dijital sanatın parlak renkleri ve farklı dünyaları bir araya getiren olanaklarıyla sentezleyerek ilgili çekici görsel hikayeler anlatıyor.

Koleksiyonda yer alan HIROMITA, Melek Anqi’nin Asya köklerinden, özellikle de Tayvan’daki çocukluk yıllarından etkilenerek ortaya çıktı. Sanatçı, 7 yaşındayken Taipei’de Çince öğrenirken çizgi romanlardaki sevimli karakterlerle bağ kurduğunu hissetti. Sanatçının şu anda 5 kedisinin olması, HIROMITA’yı bir kedi olarak hayal etmesine de ilham verdi. Ayrıca, Asya’daki “çatı kedi heykelleri” HIROMITA’nın hikayesini şekillendirdi. “Çatıdaki Kaplan” olarak adlandırılan bu geleneksel kedi heykellerinin hayaletleri yediği ve evlere şans getirdiği söyleniyor. Melek Anqi bu inanışı dönüştürürek, ürkütücü ağzı ve dişleriyle modern hayatımızdaki içsel boşluğu yiyip bitiren ve sevgi (sanal bağlantılar) ve bolluk (kripto varlıklar) geri veren kaplan ruhlu bir kedi yarattı. Vahşi ve oyuncu bir karaktere sahip olan HIROMITA, başkalarıyla bağ kurarken kendimize sadık kalmanın önemini de bize hatırlatıyor.

CoolBitX ve CoolWallet Hakkında

CoolBitX, kripto varlıkların güvenli bir şekilde saklanmasını ve işlem görmesini sağlamak için güvenli dijital varlık donanım cüzdanları ve altyapısı geliştiren ve tasarlayan bir blockzincir güvenlik şirketidir. Japonya merkezli SBI Holdings ve Tayvan Ulusal Kalkınma Fonu tarafından desteklenen CoolBitX’in ödüllü ürünü CoolWallet, kullanıcıların dijital varlıklarını güvenli bir şekilde saklamasına ve yönetmesine olanak tanıyan bir mobil soğuk depolama donanım cüzdanıdır. CoolWallet kısa bir süre önce CoolWallet HOT’ı piyasaya sürdü.

CoolWallet, kripto varlıkların kitlesel olarak benimsenmesini teşvik etmeye kendini adamıştır ve sürekli olarak dijital varlık kullanımının benimsenmesinin yeni yollarını araştırmaktadır. Melek Anqi ile yapılan işbirliği ve “CoolWallet x HIROMITA by Melek Anqi” NFT koleksiyonunun kullanıcılarla buluşması, sanat, kültür, finans ve teknoloji dünyalarını heyecan verici ve benzersiz bir şekilde bir araya getirdiği için bu taahhüdün bir kanıtıdır.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir