İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Dan Brown’ın Hayvanlar Senfonisi Tüm Kitapçılarda

Dünyaca ünlü yazar Dan Brown’ın sesli kitap özelliği taşıyan ilk resimli çocuk kitabı Hayvanlar Senfonisi Altın Kitaplar etikeyle raflardaki yerini aldı.

New York Times’ın en çok satanlar listesinin 1 numaralı yazarı Dan Brown, Maestro Fare ve müzisyen arkadaşlarının eğlenceli, gizemli ve müzikli maceralarının anlatıldığı ilk resimli kitabı Hayvanlar Senfonisi ile çocuklarla buluştu. 

Bu keyifli macerada her bir kahramanın çocuklara vermek istediği bir sırrı var. Maestro Fare, çocukları pek çok sürprizle karşılıyor; ipuçları veren karışık harfler ve hatta çözülmesi gereken şifreli mesajlar onları bekliyor. Dan Brown, bu kitabında kendi bestelerini de okurlara sunuyor. Besteler, telefona QR kodu okutularak ücretsiz olarak dinlenebiliyor. 

Sesli kitap

Orijinal ismi: Wild Symphony

Türkçesi: İpek Demir Gedik

Resimleyen: Susan Batori 

Sayfa Sayısı: 44

Kapak (Cilt Bilgisi): Ciltli / Şömizli

Fiyatı: 80.00 TL

Dağıtım Tarihi: 01.09.2020

Hedef Kitle: Çocuk (+3 Yaş)

Yazar: Dan Brown

Her zaman iyi bir hikâyeciydi. 3 yaşından beri ritimlere ve bulmacalara düşkün olan Dan, hikâyelerini kitaplar, müzikler ve şiirler aracılığıyla küçük büyük tüm kitap kurtlarıyla paylaşmayı seviyor. Dan Brown uluslararası çok satanlar listelerinde 1 numara olan Da Vinci Şifresi gibi dünya çapında fenomen olmuş birçok kitabın yazarıdır. Hayvanlar Senfonisi, yazarın ilk resimli kitabıdır. Dan Brown, sarı labradoru Winston ile New England’da yaşamaktadır.

Çizer: Susan Batori

Eşi Robert ve kedisi Kamilla ile Budapeşte, Macaristan’da yaşamaktadır. Macaristan Güzel Sanatlar Akademisi’nde grafik tasarımı eğitimi almıştır. Susan, 2013 yılından beri çocuk kitapları illüstratörü olarak çalışmaktadır.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir