İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Demet Akbağ: Heyecanlanmadan Bu İş Yapılmaz

Demet Akbağ, yıllar boyunca aynı sahneyi paylaştığı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan yeni tiyatro oyunu ‘Aydınlıkevler’i, 15 yıl aradan sonra sahneye çıkmanın verdiği heyecanı ve hakkında bilinmeyeni anlattı.

Tiyatroya duyduğu aşkın daha küçük yaşlardan itibaren başladığını anlatan Demet Akbağ, “Evde kocaman bir radyomuz vardı, oyundaki gibi radyo tiyatrosu dinlerdik. O saatlerde eve misafir geldiğinde çok kızardım. Transistörlü olduğu için radyoyu taşıyamazdım ama kulağıma yapıştırır, öyle dinlerdim. Okulda da tiyatro oyunlarına katılırdım. Hatta hep yaşımdan büyük karakterleri oynardım. Anaç tavrımdan mı, bilmiyorum. Bir de okul yıllarında erkek oyuncu adayları daha ufak tefek çocuklardı, ben de ya anne ya da abla, kardeş olurdum” diyor. Ünlü tiyatrocu: “Heyecanlanmadan bu iş yapılmaz, olmaz. Her oyunda, ilk repliğimi söyleyene kadar kalbim çarpar.”

Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan ile ilgiliyse şunları söyledi: “Yılmaz’la bacı-kardeş olduk artık. O bana ‘bacım’ der, ben ona ‘kardeşim’. Birbirimizin akrabası gibiyiz, seyirci de öyle kabullendi.”

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube kanalında…

İzlemek için;

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir