İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Estetik International Hastaneleri özgün ve kapsamlı bir sergi projesine ev sahipliği yapıyor

İstanbul ve Bursa Estetik International Hastaneleri’nde yer alan “B Art Space” mekânları yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 17 Mayıs ‘da açılışı gerçekleşen “Pause“ isimli sergide 7 sanatçı toplam 20 fotoğraf ve NFT eserleri ile yer aldı. Sergi 30 Hazirana kadar sanatseverler ile buluşacak.

Bursa ilk NFT eserler ile Estetik International’da buluştu.

İstanbul ve Bursa “B Art Space” mekânlarında gerçekleşen “Pause” sergisi fotoğraf ve NFT eserlerinden oluşuyor.

B Art Space, her biri farklı kavramlara odaklanmış ama bütününde bir büyük hikâyeyi anlatan özgün ve kapsamlı bir projeyi gerçek kılıyor. Birbirini tamamlayan 4 farklı sergiden oluşan proje, İstanbul ve Bursa izleyicisinin birbirinden bağımsız alanlarda ve aynı zamanda her iki mekânda peşi sıra farklı bir deneyim yaşamasına olanak veriyor ve iki şehir arasında yeni dinamikler oluşturarak geleceği şekillendirecek ortak bakış açıları yaratıyor.

Bursa sergi açılışına Özlem Özden, Nataly Onur, Gül Türkay, Zuhal Yüksel, Emel Kumova, Esra Dikerel, Pınar Soyiç, Binnur Yoldaş, Nida Genç, Selen Türkeli, Nilgün Ete, Sedef Erim, Özlem Gürel Ilıman gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

B Art Space, “Pause” sergisinde zamanı durduruyor.

Serinin üçüncü sergisi “Pause”da zamanı durduruyor, ana bakıyor ve hayatın dışavurumunu gözler önüne seriyoruz. Duraklamanın en iyi yansıması olan fotoğraf medyumu ile kurguladığımız Pause, teknolojinin gelişimiyle sınırlarından çıkarak günümüzün Kripto sanatı  NFT ile birleşiyor. Bu birleşim bizlere, zamandaki ilerlemeyi «AN» içinde değerlendirebilme şansı sunuyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir