İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Galeri Binyıl 16. Contemporary İstanbul’da

Seçkin yerli ve yabancı galerilerin yer alacağı Contemporary İstanbul bu sene ilk kez yeni mekanı Tersane İstanbul’da gerçekleşecek ve çağdaş sanatı, tarihi bir mekan içinde sanatseverlerle buluşturacak. Son dönemde üretilen dijital fotograf, güncel sanat ve çağdaş sanat eserleri fuarda Galeri Binyıl bünyesinde sergilenecek.

Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın en önemli çağdaş sanat fuarlarından biri olan Contemporary Istanbul bu yıl 16. yılını kutluyor. Galeri Binyıl sanat galerisi olarak; çağdaş, güncel sanatçıların çağdaş sanat eserleri, dijital fotoğraf, kavramsal, güncel sanat kapsamında olan galericilik hizmetlerinin tamamını sanatseverlere ve koleksiyonerlere sunuyor. Binyıl usta sanatçılarla birlikte keşfettiği genç sanatçılara da başladığından bu yana farklı disiplinlerde eserlere yer verirken, 2013’ten bu güne Uluslararası fuarlara da katılarak Türk sanatının tanıtımına devam etmektedir. Koleksiyonerlerin ve sanat ilgililerinin keyifle eser seçebilecekleri alışılmışın ötesinde yenilikçi, çoklu sanatların var olabileceği üç ana çağdaş mekan (Kuruçeşme, Kalamış, Konya) ve işbirliği içinde (Nişantaşı, Bodrum) birçok mekan ile siz sanatseverlere hizmet vermeye devam ediyor.

Katılan Sanatçılar:

Sedat Balkır, Figen Batı, Andrea Bergen, Nur Büker, Sevgi Ecer, Sevgi Erdaha, Senem Erseven, Nur Aydın Evrensel, Liana Ghukasyan, Bashir Makhoul, Şela Mistriel, Henri Kandiyodi, Melek Kocasinan (Gao Anqi), Çetin Özer, Can Özsobay, Constantinos Valaes.

www.galeribinyil.com

galeribinyil@galeribinyil.com.tr

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir