İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hatice Hamarat Şarkısında “Bu Dünya”yı Anlatıyor!

Hatice Hamarat ikinci single çalışması “Bu Dünya”yı OnAir Sahne etiketiyle yayımladı.

Şarkısında, insani deneyimlerin ve güdülerin, aşk, sevgi, nefret gibi tutkumuzu sırtlayan duyguların dünyada savrulmamıza sebep oluşunu anlatmak isteyen Hatice Hamarat, “Bu Dünya” hakkında şunları söylüyor: “Şarkımda, eksikliklerimizi, fazlalıklarımızı aşka ve hayata bakış açımızı sözlere ve müziğe yansıttım. Stüdyoda şarkıya emek veren ekiple birlikte modern bir sound ile harmanladığımız ‘Bu Dünya’yı kendime has duyguyu taşıyan ve aktardığına inandığım şekliyle de müzikseverlere sunduk. Şarkım, anlamı itibarıyla uzun ve kısa fark etmeden tüm yaşam deneyimlerinin müzikal bir yansıması.”

“Bu Dünya”nın söz ve müziği Hatice Hamarat’a ait. Şarkının düzenlemesi Ses Sanayii Stüdyoları’nda gerçekleştirilmiş. Aranje ve prodüksiyon Reha Hendem ve Ahmet Kalabay imzasını taşıyor. Gitarlarda gitarist Safa Hendem, davulda Gencay Kıymaz yer alıyor. Mix ve mastering ise yine Ahmet Kalabay tarafından gerçekleştirilmiş.

Hatice Hamarat’ın “Bu Dünya” şarkısına Scanner Studio tarafından Kerem Yükseloğlu yönetmenliğinde çekilen klibini OnAir Sahne YouTube Kanalından izleyebilirsiniz.

Dijital Müzik Servisleri:
Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

Hatice Hamarat Sosyal Medya:
Instagram I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya:

MeetWeb IInstagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

HATİCE HAMARAT

Hatice Hamarat Ekim 1985 yılında Eskişehir’de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren müzik ve edebiyat alanında eğitimler aldı. Üniversite eğitimini Eskişehir’de Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. Yine aynı dönemlerde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Ünlü Harper Collins ödüllü yazar Luset Kohen Fins’ten dersler alarak Öykü Fabrikası’ndan mezun oldu. Edebiyatın güçlü kalemlerinden Jale Sancak ve Faruk Duman ile çalıştı. Edebiyata gönül vermiş dostları ile şair ve yazar Oktay Yivli önderliğinde Yol Edebiyat Dergisini çıkardı. Çukur Mecmua Edebiyat ve Sanat Dergisi’nin kurucularındandır. Sırasıyla “Çavlan” isimli şiir kitabı, “Mutlak Unutuluş” ve “Bu Dünya” adlı kitapları yayımlandı. Halen, şiir, öykü, deneme, inceleme ve makale türünde eserler vermekte olan müzisyen yazar, kendisine has tarzını “şiirin müzikle dansı” olarak adlandırıyor ve modern soundları, derin şarkı sözleri ile harmanlayarak müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir