İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kalyon Kültür 16. Contemporary Istanbul’da Sanatseverlerle Buluşuyor

Çok disiplinli programlar geliştiren ve kültürel üretimi destekleyen Kalyon Kültür, Nişantaşı Taş Konak’ta yeni sezonu karşıladığı LIA’nın Hayatı Kodlamak isimli sergisinden 9 SUNS (9 Güneş) yerleştirmesini 16. Contemporary Istanbul’da sanatseverlerle buluşturuyor.

Kalyon Kültür, LIA’nın seyirciyi çevreleyen 9 SUNS (9 Güneş) yerleştirmesiyle ismini su üzerine yansıyan güneşten alan Altın Boynuz’a atıfta bulunarak Contemporary Istanbul’un Haliç’te yer alan Tersane İstanbul’daki yeni mekânını kutluyor.

Kalyon Kültür’ün 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Tersane İstanbul’da 16. Contemporary Istanbul’da sergileyeceği  led yerleştirme B1-207 numaralı standında ziyaret edilebilir.

Ziyaret koşulları ve ulaşım hakkında detaylı bilgi için: www.contemporaryistanbul.com

Kalyon Kültür’de Devam Eden Güncel Sergiler

LIA: Hayatı Kodlamak

Küratörlüğünü Ceren ve Irmak Arkman’ın üstlendiği LIA: Hayatı Kodlamak sergisi, 1 Ekim-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Nişantaşı Taş Konak’ta yer alan Kalyon Kültür’de sanatseverlerle buluşuyor. 1995 senesinden beri video, performans, yazılım, yerleştirme, heykel, projeksiyon ve diğer aplikasyonları kapsayan bir çeşitlilik gösteren sanatıyla öne çıkan Avusturyalı sanatçı LIA; internet projeleri, geleneksel çizim ve resim sanatını dijital ikonlar ve algoritmaların estetiğiyle birleştiriyor. Erken dönem yazılım ve internet sanatının öncülerinden kabul edilen LIA çalışmalarının temel materyalini kodlar olarak belirliyor ve çalışmalarındaki stil, kavramsal sanata yakın duran bir minimalizm ile nitelenebiliyor. Kalyon Kültür sosyal medya hesaplarından ve internet sitesi üzerinden sergi ve etkinlik programları ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Görsel: LIA – 9 Güneş – Jeneratif Kavisli Led Yerleştirme

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir