İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kumbaravan’da Sınırsız Tiyatro Devam Ediyor!

2016 yılından bu yana faaliyette olan Kumbaravan Kültür Sanat Portalı, büyükşehirlerde yaşamayan üyelerinin yoğun isteği ile tiyatro oyunlarını, tüm şehirlerimizden ve dünyadan izlenebilmesi adına, video olarak yayınlama hazırlıklarına 2019 yılında başladı ve pandemi ile birlikte önemli yol alarak +50’den fazla oyunu, Sınırsız Aylık ve Yıllık paketlerle, seans saati olmaksızın izleyiciler ile buluşturmaya devam ediyor.

Ülkemizde ilk kez Tiyatro sektöründe, (sadece yıllık satın almalarda geçerli) Aylık 9,90 lira ile izleyicilere yıl boyunca tiyatro tecrübesi edinmesini amaçlayan Kumbaravan’da, online olarak yayınlanan oyunlar istenilen zamanlarda internete bağlı tüm akıllı cihazlardan izlenebiliyor.

Çalışanları binler ve müşterileri milyonlar olan bir çok kurumsal firma ile iş birliği yapan Kumbaravan, prodüksiyon maliyeti ve geniş kadrolu olması nedeniyle sahnelemeyen tiyatro oyunlarının sahnelenmesi için hazırlıklara başladı.

Sanata Destek Dijital Dönüşümle projesi kapsamında Tiyatroların, dijital dönüşümden gelir elde ederek, daha kaliteli oyunlar sahnelemesi ve kurumsallaşması amaçlanmaktadır.

Kültür Sanat Kurumları desteğiyle yılda 25.000 üniversite öğrencisine ücretsiz bilet ve kitap sağlayan Kumbaravan, 3 yıldır bilet ve kitap olarak öğrencilere kültür sanat bursu sağlamaktadır.

Globalleşmek için bir çok yatırımcı ile görüşülmekte ve ülkemiz sanatının globalde yer alması adına oyunların İngilizce alt yazı ile yayınlanması çalışmaları da hızla devam etmektedir.

Web sayfamız: https://www.kumbaravan.com.tr

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir