İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Melek Mosso “Sarıla Sarıla” ile Geri Döndü

Güçlü yorumu ile büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Melek Mosso, şimdi de yeni teklisi ile hayranlarıyla buluştu. Sony Music etiketiyle yayınlanan “Sarıla Sarıla”nın sözü Melek Mosso’ya, bestesi Kaan Karataş ve Melek Mosso’ya ait.

“Gölgen Yeter” ve “Kedi” şarkıları ve “Vursalar Ölemem”, “Keklik Gibi” yeniden yorumlamalarıyla da ilgiyi üzerine çeken sanatçı, “Sarıla Sarıla”da bu kez farklı bir müzikal lezzet sunuyor. Düzenlemesini Sabi Saltıel’in yaptığı şarkı ile kendine has yorumunu ortaya koyan sanatçı, yine dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

Sanatçı, “Sarıla Sarıla”nın klibinde ise çok renkli bir dünyaya izleyenleri davet ediyor. Yönetmenliğini ve sanat yönetmenliğini Anıl Can’ın üstlendiği klipte görüntü yönetmenliğini ise Eren Yıldız üstleniyor.

Bir çiftin sıradan bir gününü anlatan klip, duygularımızın dijital çağa yenik düşüşünü, robotlaşmayı, iletişim eksikliğini konu alıyor. Amerikan rüyası mutlu çift kavramını ti’ye alan klipte, günümüz dejenere ilişkilerine de bir gönderme görüyoruz.

Sosyal medya için süslenip hazırlanmış mekanlarda yaşadığımız mutsuzluklar , ilgisizlikler ve kalp kırıklıkları da mizahi bir dille klipte anlatılmaya çalışılmış.

Ünlü sanatçı Melek Mosso’nun yeni çalışması ‘Sarıla Sarıla’ tüm dijital platformlarda ve pop art bir dünyayı yansıtan klibi de sanatçının vevo kanalında yayında!

Klip:

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir