İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mine Pöge’nin Kaleminden Yeni Bir Kitap: Olmadık İşler Araştırma Merkezi

İthaki Çocuk Yayınları, Mine Pöge‘nin, hayal gücünün sınırlarını zorlayan yeni hikâyesi Olmadık İşler Araştırma Merkezi ile çocukların hayal dünyasına konuk oluyor.

Hikâyenin kahramanı Ahmet, yaşıtlarından oldukça farklıdır. Olağanüstü bir öğrenme yeteneğine sahip olarak doğar. Üç aylıkken konuşmayı söker. Birinci sınıfa başladıktan dört gün sonra okuma-yazmayı, ikinci sınıfı bitirdiğinde İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Japonca, Çince, Arapça ve Rusça dillerini öğrenir. Kısa sürede varlığından haberdar olan Dünya Profesörleri ve Bilim İnsanları Yetiştirme Üniversitesi, Ahmet’i çocuk yaşında Olmadık İşler Araştırma Merkezi’nde görevlendirir. Kahramanımızı burada bambaşka bir dünya beklemektedir.

Olmadık İşler Araştırma Merkezi, akıcı ve eğlenceli anlatımı, renkli çizimleriyle çocukların keyifle okuyacağı bir bilim kurgu macera kitabı.

Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması ve okumayı sevmeleri için onlara hayal güçlerini harekete geçirecek, okurken eğlenecekleri hikâyeler sunmamız gerektiğini söyleyen Mine Pöge, “Kitap seçmek, arkadaş seçmek gibidir. Ve bence okumanın keyfine varan çocuklar kendilerine iyi gelecek kitapları seçmeyi de öğreneceklerdir. İyi dostlar hayallerimizi sınırlamayan, aklımıza bir fikir getiren, yolumuzu açanlardır. Tıpkı kitaplarımız gibi.” diyor.

İthaki Çocuk Yayınları’ndan çıkan kitabı tüm online kitap satış mağazalarında ve kitapçılarda bulabilirsiniz.

Mine Pöge Kimdir?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu Mine Pöge, bir kız çocuk ve bir erkek kedi annesidir. Adım Adım Oluşumu gönüllüsü ve Ultra Maraton koşucusudur. Çocuk kitapları okumayı ve yazmayı, şapka yapmayı ve takmayı sever.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir