İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Neslihan Demircioğlu “NUHHUN Manyetik Tufan” isimli sergisi ile Guga Contemporary’de

Neslihan Demircioğlu’nun “NUHHUN Manyetik Tufan” isimli ikinci kişisel sergisi, Balaban Sanat Galerisi’nin yeni mekanı Guga Contemporary’de açılıyor. 12 Mayıs – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sergide, Demircioğlu’nun hiç görülmemiş seramik ve metal heykelleri tekrardan bizlerle buluşuyor.

Kethüda Hamamındaki, “Gökler ve Kökler, illüzyondan hakikate” isimli ilk kişisel sergisinin ardından sanatçı bu sefer de Nuh tufanına odaklanıyor. Elmadan tohuma, çekirdekten yumurtaya, yerden göğe dayanıyor Neslihan Demircioğlu’nun ikinci kişisel sergisi. Biraz mitolojik, biraz fantastik, biraz galaktik, her zaman spiritüel çizgisinden şaşmıyor heykelleri. Sonsuz fikirler dünyasında, yine, sonu sonsuza bağlayan bir sergi karşımıza çıkıyor. Neslihan Demircioğlu’nun “NUHHUN Manyetik Tufan” adlı sergisi 12.05.2022 – 31.05.2022 tarihleri arasında Guga Contemporary’de görülebilir.

1972 İstanbul doğumlu Neslihan Demircioğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık bölümü mezunu. İstanbul, Bodrum, Ankara, İzmir olmak üzere çeşitli şehirlerde, bir çok fuar ve karma sergiye katıldı. 2021 yılında Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi’nin “Gelecek Zaman” adlı 13. Teras sergisinde yer aldı ve “Gökler ve Kökler İlüzyondan Hakikate” isimli ilk kişisel sergisini gerçekleştirdi. 2021’den beri Balaban Sanat Galerisi tarafından temsil edilmekte ve üretimlerine İstanbul’da kendi atölyesinde devam etmektedir.

Balaban Sanat Galerisi
Firuzağa Mh. Çukurcuma Cd. No:36/A
+90 532 722 07 96
info@balabansanatgalerisi.com

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir