İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ödüllü İki Yapım Kasım’da BBC First’te

İngiliz drama kanalı BBC First, Kasım ayında ödüllü diziler ‘Top of The Lake’ ve ‘Talking Heads’i ekranlara getiriyor. Altın Palmiye ödülünü kazanan ilk kadın yönetmen Jane Campion‘un Emmy ve Altın Küre ödüllü polisiye dizisi ‘Top Of The Lake’ Kasım ayında BBC First ekranlarında olacak. Kasım ayının bir diğer ses getiren yapımı ise dünyaca ünlü oyuncu ve yazar Alen Bennett tarafından kaleme alınmış monolog drama dizisi ‘Talking Heads’. BBC First, Tivibu 143. ve Digiturk 114. kanallarından izlenebiliyor.

Top Of The Lake

Elisabeth Moss, Gwendoline Christie ve Nicole Kidman‘ın başrollerini paylaştığı, ödüllü yazar ve yönetmen Jane Campion‘un Emmy ve Altın Küre ödülleri alan polisiye dizisi, ikinci sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin konusu kısaca şöyle: Dedektif Robin Griffin, Yeni Zelanda’da, yaşadığı kenti sarsan olaylardan beş yıl sonra Sidney’e geri dönmüştür ve hayatını yeniden kurmaya çalışmaktadır. Kimliği belirsiz Asyalı bir genç kızın cesedinin Bondi Sahili’ne vurmasını soruşturmakla görevlendirilir. Kızın tek başına ölmediği anlaşılana dek katile dair hiçbir ipucu yoktur. Bir yandan da yıllar önce bebekken evlatlık verdiği kızının hayaliyle yaşayan Robin, artık ergenlik çağına gelen kızına ulaşmaya çalışır. Mary, öz annesi gibi tutkulu ve inatçıdır. Karizmatik, yaşlı bir adamla tehlikeli bir aşk yaşamaktadır. Soruşturduğu cinayet vakası Robin’i şehrin suç bölgesine götürürken, kendi yüreğindeki sırlara da yaklaştıracaktır. Dizinin iki bölümü birden 19 Kasım Perşembe günü saat 21:00’da BBC First’te seyircisiyle buluşacak.

Talking Heads

Dünyaca ünlü İngiliz aktör ve yazar Alan Bennett‘in meşhur monologlarını konu alan dramatik dizi, 1988 yılındaki ilk yayınının ardından seriye eklenen iki hikâye ile izleyicilerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Derlemeye eklenen yeni bölümde Jodie Comer, Martin Freeman ve Kristin Scott Thomas gibi oyuncular başarılı performanslarıyla Bennett’in çalışmasına hayat veriyor. Suçluluk, keder ve yalnızlık gibi evrensel temalara değinen Bennett’in usta monologları, her döneme uyan, zaman ötesi bir nitelik taşıyor. Oyuncuların doğrudan kameraya konuştuğu, son derece samimi bir drama deneyimi sunan dizi, 28 Kasım Cumartesi saat 21:00’da BBC First ekranlarında olacak.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir