İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Oyuncu Sevtap Çapan’ın 2. Kitabı “Kadınım Ulan” yayımlandı

Sahne ve ekranların bilindik siması Sevtap Çapan, şiirsel, tiyatral edebi yazım üslubuna karşın, gerçekçi bir yaklaşımla; samimi ve sıcacık cümleler kuruyor yeni kitabında.

Zekâsı, nükteleri ve özgünlüğünün yanı sıra yazılarının akıcılığıyla sizi sıkıca kavrıyor. Kendinden emin tavrının, kararlı ve cesur ifadelerinin altındaki kırılganlığı ya apaçık ya üstü kapalı hissediyorsunuz.

Sevinçlerini, kayıplarını, başarılarını, aşklarını, dostlarını ve arkadaşlarını, yalnızlığı, ırkçılığı, analığı, babalığı ve evlat olmayı, baharı, baharın coşkusunu, depresif uykusunu, rüyasındaki mutluluğu, vatanına bağlılığını, kahramanları, kavuşmaları, vedaları, doğayı, sanatı, sanatsal hazzı; sosyal yapıyı, hakkı, haksızlığı; kısacası hayatı…

Bu hayatın içinde kadınlığı ve insanlığı arasında seçim haddine sahip olduğunu sanan adamları, adamların çaresizliğini de iliğinize kadar hissettiğiniz, bilinmedik fikirlerini sizlerle paylaşıyor. Okurken kendinizin sanıyorsunuz.

Sevtap Çapan yazdı; KADINIM ULAN!

Yazmakla kalmadı, söylüyor, söylüyorlar. Birbirinden değerli seslendirme sanatçılarının sesleriyle kitap dile geliyor. Konuların ve yaklaşımın evrenselliği ile kadın ya da erkek fark etmeksizin kitabın sesi oluyorlar.

Konu çeşitliliğine sahip olan bu özel ve özenli DVD kitap çalışması, şimdi, raflarda siz okuyucularını ve dinleyicilerini bekliyor.

İyi ki Kadınsın Ulan! Sevtap Çapan ama önce insan!

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir