İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Patan Art Gallery 15 Haziran’da 3. Seçkisiyle Sanatseverlerle Buluşuyor

2022 yılında kurulan Patan Art Gallery, geniş sanat disiplinleri yelpazesiyle yurt içi ve yurt dışında koleksiyoner ve sanatseverlere çeşitli seçkiler sunmaktadır… Özenle kurgulanmış sergi programıyla kültür ve sanat alanındaki ihtiyacı karşılamayı hedeflen galeri ağırlıklı olarak online seçkiler sunarak eser satışları yapmaktadır.

Yurtiçi sergi programlarıyla birlikte uluslararası alanda Türk sanatının klasik ve modern usta sanatçıları ile birlikte yetenekli ve genç sanatçıların çağdaş eserlerini bir arada sergileyen galeri ayrıca Sanat Danışmanlığı hizmeti de vermektedir. Koleksiyon yatırım danışmanlığı hizmetlerinin yanı sıra galeri ve sanatçılara küratöryel hizmetler de sağlamaktadır. Patan Art Gallery’nin benimsediği vizyon, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği sergilerle uluslararası alanda sanatsal işbirlikleri kurarak evrensel kültür ve sanat mirasının korunmasına katkıda bulunmaktır. Kültür ve sanat alanında farkındalık yaratarak toplumsal bilinç seviyesini arttırmak hedeflenmektedir.

15 Haziran tarihinde 3. seçkisini sanatseverlerin ilgisine sunacak galeri, eserleri web sitesinden satışa sunmaktadır. Çağdaş sanat eserlerine ağırlık verilen seçkide ayrıca usta sanatçıların eserleri de yer almaktadır.

Instagram: Patan Art Gallery

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir