İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PoPuP Tiyatro Topluluğu Şubat'ta Elazığ İçin Sahnede

PoPuP tiyatro topluluğu, ilk oyunu “Yedi –VII” nin Şubat ayı gelirlerini Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremden etkilenen depremzedelere bağışlayacak. Salih Coşkun’un yazıp yönettiği ve başrolünde Volkan Sümbül’ün yer aldığı “Yedi – VII”, 11-20-25 Şubat 2020 tarihlerinde saat 20.30’da Gayrettepe KATS Sahne’de Elazığ için seyirci ile buluşacak.

2019’un Kasım ve Aralık ayında Karaköy İkinci Kat’ta, 2020’nin ilk ayında ise Kadıköy TiyatrOPS’ta izleyicisiyle buluşan oyun, 11-20-25 Şubat 2020 tarihlerinde Gayrettepe KATS Sahnede Elazığ için perdelerini açacak. Salih Coşkun’un yazıp yönettiği ve Volkan Sümbül ile birlikte rol aldığı iki kişilik oyunun tanıtım bülteninde “Yedi-VII” hakkında şu bilgilere yer veriliyor: “Karısını seven, işi gücü yerinde, iki küçük çocuğu olan, iyi okullarda okumuş, şehrin ortasında yüksek bir rezidansta oturan kentli, orta yaşlı ve sağlıklı bir adam için ‘herşey yolunda’ deriz, değil mi? Erkan Altuni, bir sabah uyandığında dairesinde yalnız ve çaresiz kaldığını görür. Karısı ve çocukları onu terk etmiş, tüm iletişim imkânları elinden alınmıştır. Evde hapistir ve dış dünya ile hiçbir bağı yoktur artık. Kıstırılmış ve yalnızlaşmış insanın, çaresizce yedi büyük günahın esiri olmasının hikâyesidir Erkan Altuni’nin hikâyesi. Öfke, kibir, kıskançlık, şehvet, oburluk, tembellik ve açgözlülük çepe çevre saracaktır Erkan’ı. Ta ki bir sürpriz ile kendini bu kıskaçtan  kurtarana dek.”

“Yedi-VII”nin yardımcı yönetmenliği ve dış seslerini Serkan Kıranta, Müzik-Işık-Tasarım ve Uygulamasını Hakan Özkan ve Gökay Demirbilek, dekor ve afiş tasarımını Dome Asya, fotoğrafçılığını Fatih Doğan, Fulya Doğankara üstleniyor.

Biletinial.com dan satışa sunulan oyunun biletlerini aynı zamanda KATS Sahne Gişesinden de temin edebilirsiniz.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir