İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Salt Online Sinema: Symphony of Now [Bugünün Senfonisi]

SALT’ın Garanti BBVA Mortgage desteğiyle sürdürdüğü Perşembe Sineması’nın “Evde” gösterimleri Yönetmenliğini Johannes Schaff’ın yaptığı Symphony of Now [Bugünün Senfonisi] ile devam ediyor. Film 22 Ekim 19.00’dan 25 Ekim 23.59’a kadar saltonline.org’da çevrimiçi olarak izlenebilir. Gösterimler, yalnızca Türkiye’den erişime açık ve ücretsizdir.

Symphony of Now [Bugünün Senfonisi] (2018)

22-25 Ekim

Yönetmen: Johannes Schaff

65 dakika (diyalogsuz)

Hiç uyumayan bir şehre dair etkileyici bir görsel anlatım, müzik ve heyecan verici tecrübelerle dolu gece hayatına özgün bir bakış… Walter Ruttmann’ın Berlin’de gündelik yaşamı tasvir ettiği, 1927 yapımı sessiz filmindeki avangart yaklaşımı yeniden yorumlayan Symphony of Now [Bugünün Senfonisi] (2018), meşhur kent panoramalarından kişisel anlara uzanarak bir dizi gece hikâyesini bir araya getiriyor.

Başkentte gecenin ön plandaki sahneleri ve saklı kuytuları, tıpkı nefes alan bir organizma gibi, rengârenk kaleydoskopik görüntülerle hayat buluyor. Aralarında Frank Wiedemann (Âme), Modeselektor, Hans-Joachim Roedelius, Gudrun Gut ve Samon Kawamura’nın da bulunduğu müzisyenlerin katkılarıyla hazırlanan belgesel film, bugünün Berlin’i ve benzersiz yeraltı dünyasının izini sürüyor.

Salt Perşembe Sineması “Evde” gösterimleri, 24 Eylül-29 Kasım 2020 tarihlerinde  saltonline.org’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilmektedir. Garanti BBVA Mortgage desteğiyle sürdürülen Perşembe Sineması’nda yer alan filmler yalnızca Türkiye’den erişime açıktır.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir