İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sanat Söyleşileri – Konuk: Mavi Huydur Bende


Gazete Sanat, Sanat Söyleşileri konuğumuz: Mavi Huydur Bende adlı müzik grubunun solisti Serkan Atay.

Keyifli bir sohbet youtube kanalımızda sizi bekliyor. 

Mavi Huydur Bende Biyografi:

Mavi Huydur Bende 2015’te Serkan Atay tarafından Indie ve Alternatif Pop-Rock tarzlarında solo bir proje olarak başladı.

Adını Edip Cansever‘in Günlerden şiirinden alan projenin başlangıç noktası şiir bestelemekti. Bu fikir dahilinde birçok şiiri besteledi. Ama bu şarkıları yayınlamadan önce daha özgün olmayı tercih ederek bundan vazgeçti ve sadece kendi yazıp bestelediği şarkılara ağırlık vermeye başladı.

2016 yılında ilk teklisi Şehri Getir Gel‘i yayınladı. 2017 yılında gitarist Okan Acarbaş ile tanıştı. Yola beraber devam etme kararı alan ikili 2018 yılında home stüdyolarında kaydettikleri ilk albümleri Bahçe‘yi yayınladılar. Albümden Geçmiş Ama Bitmemiş isimli şarkıları Çocukluk isimli TV dizisinde kullanıldı. Bu albümü altı tane single takip etti.

Mavi Huydur Bende kendini; “insanın olduğu ve insana dokunabilen her şeyden beslenmeye çalışan ve iyi müziğin peşinde koşan bağımsız bir müzik projesi” olarak ifade ediyor.

Diskografi:

2016  Şehri Getir Gel (Single)

2017  İstek (Single)

2018  Geçmiş Ama Bitmemiş (Single)

2018  Bahçe (Albüm)

2019  Yalanlar İçinde (Single)

2019  Bana İnanma (Single)

2020  Bu nasıl İnsan (Single)

2021  Karanlık (Single)

2022  Dipler Çiçek Açar (Single)

2022  Kalıplar (Single)

2022  Kafamı Bozdun (Single)


İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.