İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sherlock Holmes’un Maceralarını İçeren 5 Kitaplık Seri, The Çocuk Yayınları Etikeyle Raflardaki Yerini Aldı!

Sir Arthur Conan Doyle’un kalemiyle şekillenen, dünyaca ünlü hayali dedektif Sherlock Holmes’un maceralarını içeren 5 kitaplık seri, The Çocuk Yayınları markasıyla yepyeni bir kimliğe büründü. Başarılı illüstratör Arianna Belluci imzası taşıyan birbirinden otantik kapak görseller ve siyah beyaz çizimler ile bir başyapıt olma özelliği taşıyan seri, koleksiyon düşkünlerine özel tasarımıyla yalnızca çocukları değil, macera tutkunu yetişkinleri de okur kitlesine dahil ediyor.

Özel olarak tasarlanan kapak görselinin yanı sıra orijinal siyah beyaz çizimleri aracılığıyla Sherlock Holmes’un dâhilik eseri olan akıl oyunları içinde kaybolan okurlar, kendilerini maceradan maceraya koşarken buluyor. 

Sherlock Holmes ve Dr. Watson’ın nefes kesen maceraları 

Sherlock Holmes ile ev arkadaşı Dr. Watson’ın maceraları, 5 kitaptan oluşan dünyaca ünlü seride,  “Kızıl Dosya” kitabıyla başlıyor. Holmes ve Watson’ın kendilerini onlarca yıldır süren bir ihanetin ve Hindistan’dan Londra’ya uzanan bir cinayet sarmalının içinde buldukları “Dörtlerin İmzası” kitabıyla sürükleyici bir hale dönüşüyor. Serinin 3’üncü kitabı “Mavi Yakut”, okurları bir kazın peşinden giden Sherlock Holmes ve Dr. Watson’ın içine düştükleri akıl almaz maceranın içine çekiyor. “Benekli Kordon” kitabı ise Sherlock Holmes ve zeki arkadaşının bir cinayetin gizemini çözmek üzere gittikleri karanlığa doğru yola çıkarıyor. Serinin son kitabı “Kızıl Saçlılar Kulübü” kitabı ise, okurlarını basit bir soruşturmayla başlayan, giderek derinleşen olaylar zincirinde şaşırtıcı bir gerçekle karşı karşıya bırakıyor. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir