İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tolgahan Sayışman: ‘Kalabalık bir aile, bol çocuk istiyorum’

Hürriyet Hafta Sonu eklerinde yaptığı söyleşilerle birlikte YouTube programında da konuklarını ağırlayan Hakan Gence’nin bu haftaki konuğu Tolgahan Sayışman oldu.

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programında kariyerini, Almeda Abazi ile olan evliliğini ve hakkında bilinmeyenleri anlattı. Eşi için “Benim hem aşkım hem de huzurum” diye bahseden ünlü oyuncu, “Kalabalık bir aile, bol çocuk istiyorum. Almeda iki çocuktan sonra biraz durmak, kendi hayatına bakmak istiyor” diye konuştu. Eşinin ve kendisinin lakaplarını da açıklayan oyuncu, “Yumoş, Almeda’nın lakabı. Küçükken Arnavutluk’ta annesi onu Yumoş’la yıkamış, şampuan zannetmişler. Annem ve kız kardeşim de bana ‘arush’ (ayı) der. İriyarıyım, yemeğe düşkünüm, ayı gibiyim; ondandır belki. Aslında kaba saba bir adam değilim. Ev hallerinde biraz öyle demek ki… Daha rahat olduğum ortamlarda içimdeki ‘arush’u çıkarıyorum” dedi.

Tolgahan Sayışman’ın diğer açıklamalarıysa şöyle:

“Kandırıldım, inanılmaz büyük kazıklar yedim. Ama Allah bir şekilde korudu. Çok daha kötü durumlara düşebilirdim.” 

 “Bir ünlüyle yaşadığım unutulmaz anım, Miley Cyrus’un eşime asılması… Los Angelas’ta restoranda bana baktığını sandım ama…” 

İzlemek için tıklayın:

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir