İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Turhan Oğuzhan Atay’dan bir diriliş hikayesi: “Hey Kadın”

Turhan Oğuzhan Atay, yeni single çalışması “Hey Kadın”ı OnAir Sahne etiketiyle yayımladı.

“Hey Kadın” dinleyici açısından ayrılık şarkısı gibi tınlasa da aslında bir diriliş şarkısı. Turhan Oğuzhan Atay şarkının hikayesini; “Geleceği pek de parlak olmayan bir ilişkinin içinde kaybolan ve karar mekanizması tamamen çökmüş bir adamın, bir gün rüyadan uyanıp kendisiyle barışma çabasının hikâyesi…” şeklinde açıklıyor.

İlk olarak 2020 yılında “Diğer Yanda” şarkısını dijital platformlar üzerinden yayımlayarak dinleyicilerine ulaşmaya başlayan müzisyen, pandemi döneminde yara alan müzisyenlere destek olmak amacıyla kurulmuş “Olta” isimli albümler serisinin beşincisine de “Duymuyorlar” isimli çalışmasıyla katkıda bulundu.

Hayatının belli dönemlerinde özel sektörde mühendislik yapan Turhan Oğuzhan Atay, şu anda çeşitli mekanlarda sahne alıp kendi müzikal çalışmalarına ağırlık verirken, iletişimde olduğu müzisyenlere de destek olmaya devam ediyor. Kendi şarkılarının düzenleme, mix-mastering işlemlerini de üstlenen müzisyen, diğer müzisyenlerin çalışmalarının düzenleme, mix-mastering işlemlerini de yapıyor.

Müziğin kendisi için en etkili ifade biçimi olduğunu belirten Turhan Oğuzhan Atay’ın yeni şarkısı “Hey Kadın”ı dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz.

“Hey Kadın” YouTube:

 Turhan Oğuzhan Atay Dijital Platformlar:

Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

Turhan Oğuzhan Atay Sosyal Medya:
Instagram I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya:

MeetWeb IInstagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir