İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Turhan Oğuzhan Atay’dan Yeni Şarkı: “Yarın Yakın”

Turhan Oğuzhan Atay, yeni şarkısı “Yarın Yakın”ı On Air Music Co. markasıyla yayımladı.

Farklı müzik janrlarını deneyimleyen ve bunu müzikseverlere şarkılarıyla sunan Turhan Oğuzhan Atay, yeni çalışması “Yarın Yakın”da da yine tarzını yenilemiş olarak karşımıza çıkıyor. Elektronik altyapısında rock ve diskoya göz kırpan “Yarın Yakın”, derin sözlerinin yanı sıra slow ve hareketli ritimleri aynı şarkıda buluşturan bir çalışma.

Atay şarkısı için: “Yarın Yakın, yaşadığı hayattan bunalmış olanlara, etrafında yanlış giden bir şeyler olduğunda tepki gösteremeyecek kadar yorgun düşenlere, hayatın akışında yuvarlananlara, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip vazgeçenlere, ışığını kaybedenlere, hayalini erteleyenlere, yıllar geçip de hala sevdiğini söyleyemeyenlere, dili bağlananlara, duyduğuna şaşırmayanlara, gölgesinden korkanlara, gelecek kaygısı olanlara dinlerken moral olsun diye yazmış olduğum bir şarkı.

Her şey değişir; insanlar, duygular, düşünceler… Bugün bizi huzursuz eden bir şeyler varsa bir gün o da değişecektir. Bizi ayakta tutan şey biraz da olsa umutlarımız değil mi?.. Tam motivasyonumun düştüğü zamanlarda böyle bir şarkı yazdım ve ayakta kal dedim kendime, dönecek bu devran.” açıklamasında bulunuyor.

Şarkı yazarlığı ve yorumculuğu dışında çalışmalarının mutfağında bulunup, her şeyi ile kendisi ilgilenen Turhan Oğuzhan Atay, yeni şarkısında da daha önceki çalışmalarında olduğu gibi yine yaşanmışlıklarını dile getirmiş.

Apple Music Türkiye ve Fizy editör listelerinde de yer bulan “Yarın Yakın”ı dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz.

“Yarın Yakın” YouTube:

Turhan Oğuzhan Atay Dijital Platformlar:

Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

Turhan Oğuzhan Atay Sosyal Medya:
Instagram I Twitter

__________________________
On Air Music Co. Hesapları:

Site: www.onairmusic.co

Instagram: https://www.instagram.com/onairmusic.co/

Twitter: https://twitter.com/onairmusic_co

Facebook: https://www.facebook.com/onairmusicco

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/onairmusicco

TikTok: https://www.tiktok.com/@onairmusic.co

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir