İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Uluslararası Sanat Buluşmaları Cephesinde Neler Oluyor?

Küresel salgın Covid-19 nedeniyle zorunlu olarak kapanan kültür kurumlarının açılmalarıyla beraber uluslararası organizasyonlar da programlarını açıklamaya başladı. Kimi ertelenen organizasyonların yanı sıra takvimlerinde değişiklik yapmadan etkinliklerini çevrimiçi platformlara taşıyanlar da oldu. 

Yapı Kredi Yayınları (YKY) tarafından yayımlanan Sanat Dünyamız dergisinin Temmuz-Ağustos sayısından yola çıkarak düzenlenen konuşmalar dizisi ile sanatta yaşanan sürece yakından bakıyor. Her bölümünde farklı isimlerin konuk edildiği konuşma dizisinde, Covid-19 sonrası sosyal mesafe gerekliliklerinin sanat üretimi ve sergilenmesindeki etkileri ele alınıyor.   

Sanat Dünyamız Konuşmaları’nın 10 Temmuz Cuma günü saat: 18:00’da internet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek bu bölümünde İstanbul’un yeni sezondaki en önemli uluslararası organizasyonlardan biri olan 5. İstanbul Tasarım Bienali konuşulacak. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Tasarım Bienali Direktörü Deniz Ova’nın katılacağı söyleşiye Aslı ve Can Altay konuk olacak. Bu yıl “Empatiye Dönüş: birden fazlası için tasarım” başlığı altında yapılacak olan bienalin ekibi bu süreçte tasarımdan neler öğrenileceğini, bizi nasıl bir araya getireceğini ve tasarımın gündelik hayattaki kritik rolünü konuşacak. 

Yapı Kredi Yayınları’nın (YKY) Instagram üzerinden canlı olarak düzenleyeceği Uluslararası Sanat Buluşmaları Cephesinde Neler Oluyor? başlıklık etkinliğine  linke tıklayarak katılabilirsiniz: https://instagram.com/yapikrediyayinlari?igshid=4q8l6i2njda3

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir