Dünyaca ünlü Piyanist Odelia Sever, 12 Eylül Perşembe akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne konuk oluyor. Howden Group’un tüm dünyada düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye ayağı olarak gerçekleştirilecek konserden sağlanacak gelir, Darüşşafaka Cemiyeti aracılığı ile onlarca çocuğun eğitimine aktarılacak ve “eğitimde fırsat eşitliği” misyonuna katkı sağlayacak.
22 milyar dolarlık prim üretimi ile dünyanın en büyük bağımsız sigorta grubu olan Howden Group, 25’inci kuruluş yıldönümü vesilesiyle düzenlediği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında bütün dünyada çeşitli organizasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında dünyaca ünlü piyanist Odelia Sever, Hindistan ve İspanya’dan sonra şimdi de Türkiye’de sahne alacak. Howden Group, dünya çapında düzenleyeceği bu organizasyonlar ile belirlediği kurumlara toplam 1 milyon dolarlık bağış yapmayı hedefliyor.
#iyilikresitali adlı bu konserin geliri Darüşşafaka’da okuyan, annesi ya da babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, 927 yetenekli öğrencinin nitelikli bir eğitimle geleceğe çok daha bir şekilde hazırlanması için Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanacak.

3.5 YAŞINDA PİYANOYA BAŞLADI
Odelia Sever henüz 3.5 yaşındayken piyanoya başladı ve kısa süre içerisinde yeteneklerini bütün dünyaya gösterdi. Yaratıcı tarzını geliştirdiği Londra’daki Kraliyet Müzik Akademisi’nde master yaptıktan sonra dünyanın dört bir yanında konserler verdi. Müzik kariyeri boyunca Zarastro Trio, Amadeud Quartet ve Arjantinli bir tango beşlisi olan Tangobar gibi birçok müzik grubu ile çalıştı. Ünlü piyanist Odelia Sever, birçok sanat eserini bir araya getirdiği ve yardımcı yönetmen olarak görev yaptığı İsrail Opera Binası’nda klasik piyano projeleri üzerinde çalıştığı solo performanslar sunmayı sürdürüyor.
Haber: Eren Güler
İlk yorum yapan siz olun