İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Zorlu PSM’nin Yeni Programı “Sahne Tozu Yutanlar” İlk Bölümüyle 19 Ocak’ta Yayında!

Zorlu PSM dijital dünyaya yepyeni perspektiflerden içerik sunmaya devam ediyor! Müzikten tiyatroya, müzikalden dansta kadar farklı sanat dallarını aynı heyecanla sahnede icra eden pek çok sanatçıyı ağırlamaya hazırlanan Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar” 19 Ocak Salı günü Zorlu PSM Youtube kanalında başlıyor.

Dijital dünyaya kazandırdığı yepyeni formatlardaki içerikleriyle izleyicilere farklı deneyim ve bakış açıları sunmayı sürdüren Zorlu Pereformans Sanatları Merkezi, şimdi de “Sahne Tozu Yutanlar” adlı program ile sahnede olmanın heyecanını, farklı disiplinlerle tecrübe edenleri Youtube kanalında ağırlıyor.

Hayallerin sınırlanmadığı bir yer “sahne”… 

Her hafta, sahneyi aynı heyecanla tecrübe etmiş farklı disiplinlerden sanatçıların birbirlerine merak ettiklerini soracağı ve sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını konuşacakları Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar” 19 Ocak Salı günü Zorlu PSM Youtube kanalından seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

“Hayallerin sınır tanımadığı bir deneyim alanı olan sahneyi bir de onların ağzından dinleyelim” diyerek hayata geçirilen seride, her hafta iki farklı konuğun zaman zaman dertleşmesi zaman zamansa sohbetine dönüşen programla sahnede olmanın anlamı, sahnenin vazgeçilmez isimlerinin ağzından yeniden anlatılacak.

“Sahne Tozu Yutanlar”  her Salı Zorlu PSM YouTube kanalından izlenebilecek.

Haber: Evrim Eylem Şişman

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir