İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cihangir Atölye Sahnesi’nde “Kamera Oyunculuğu” Eğitimi Başlıyor

Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç tarafından 2017’de kurulan Cihangir Atölye Sahnesi (CAS) tiyatro oyunları sahnelenmesinin yanı sıra atölye çalışmalarına da devam ediyor.

Daha önce Temel Oyunculuk eğitimi almış, profesyonel olarak sinema ya da televizyonda oyunculuk yapmak isteyen veya bu alanda kendini geliştirmek ve 16 yaşından büyük olan herkese açık olacak ​olan “Kamera Oyunculuğu Atölyesi” 7 Aralık Cumartesi günü başlıyor.

Kanbolat Görkem Arslan (Kamera Oyunculuğu) ve Kıvanç Kılınç (Diksiyon) eğitmenliğinde, “Kamera Oyunculuğu Atölyesi” 4 ay sürecektir.

Senaryo Analizi, Karaktere Yaklaşım, Çekim Tekniği Bilgisi, Kamera ile Uygulama, Profesyonel Yönetmenle Uygulama, Sektörel Bilgi ve Audidition Uygulamaları dersleri toplam 96 saat ve 4 ay sürecektir. “Kamera Oyunculuğu Atölyesi” hafta içi gündüz, hafta içi akşam veya hafta sonu seçenekleriyle açılacaktır.

Cihangir Atölye Sahnesi’nin (CAS) Kamera Oyunculuğu Atölyesi’nin yanı sıra Oyun Atölyeleri ve Temel Oyunculuk Atölyelerinde de sezon boyunca  kayıtlar devam edecektir.

Ayrıntılı bilgi için:

Cihangir Atölye Sahnesi

www.cihangiratolyesahnesi.com

Kuloğlu Mah. Ağahamamı Sk. No:18 Kat: -1 Beyoğlu / İstanbul

İletişim: 0212 293 28 98 / 0532 234 27 81

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir